ЗАПОЧНИ СОБСТВЕН БИЗНЕС СЕГА! Създай собствена мобилна група или стационарна автомивка "EcoWash"

ЗАПОЧНИ СОБСТВЕН БИЗНЕС СЕГА! Създай собствена мобилна група или стационарна автомивка 08.12.2014

Ако сте предприемач на малък или среден бизнес, ако искате да използвате модерни и високоефективни продукти, присъединете се към ЕКО идеята EcoWash.


EcoWash е водеща фирма в сферата на професионално екологично почистване на автомобилната индустрия и грижи в най-модерните практики и технологии. Продуктите, които използваме отговарят изцяло на "Proposition Калифорния 65", което е в сила от 1986 г. за насърчаване на чиста питейна вода и токсични вещества. Потребителските продукти попаднали в почвата я отравят и в следствие предизвикват рак и вродени дефекти.

Ние се стремим постоянно да образоваме потребителите за отговорно и устойчиво автомобилно почистване и миене. Традиционните автомивки използват до 150 литра за измиването на 1 автомобил. Oттичането на използваната вода отравя подпочвените води, което води до глобално замърсяване. НИЕ използваме по-малко от 1 литър НЕзамърсяващ препарат.

Нашата фирма предлага специална линия "Earth-friendly" - запазваща природата почистващи препарати. Те са разработени от мощни съставки, извлечени от био-възобновяеми източници, като соя, царевица, палмово масло и други.

Ние предлагаме пълната гама препарати за безводно почистване на автомобили и автомобилни детайли. Функцията на нашия БЕЗводен продукт е бързо, безопасно и лесно почистване. Всички наши продукти са нетоксични, биоразградими и без фосфати. Целта ни е да запазим природните и водните ресурси. Едновременно пазим околната среда, здравето на човека и автомобила Ви от опасните битови замърсявания.

Никога не е било по-лесно да започнеш собствен бизнес както сега. Присъединявайки се към нашето Еко семейство, Вие получавате пълна подкрепа и защита. Не плащате допълнителни такси, комисионни или франчайзинг такси.

Нека започнем!
От Вас се изисква само желание за работа и стремеж за развитие, всичко останало е разработено от нас.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Назад