ЕКО инициатива

27.12.2010

Много потребители в цял Свят търсят "зелени" продукти и услуги. Последните няколко години сме свидетели на много катастрофални климатични промени. Тези климатични аномалии накараха хората да търсят решение за ограничаване на замърсяването. Автомобилните производители, промишлените предприятия и всички корпоративни замърсители са принудени да разгледат собствените си продукти и услуги, така че те могат да намалят замърсяването.

Ние от Екоуош България проявяваме социално корпоративна отговорност и даваме решение за намаляване на замърсяването. Ние се стремим постоянно да образоваме потребителите за отговорно и устойчиво автомобилно почистване и миене. Традиционните автомивки използват до 150 литра вода за измиването на 1 автомобил.

Оттичането на използваната вода отравя подпочвените води, което води до глобално замърсяване. НИЕ използваме по-малко от 1 литър НЕзамърсяващ препарат. Нашата фирма предлага специална линия "Earth-friendly" - запазваща природата почистващи препарати. Те са разработени от мощни съставки, извлечени от био-възобновяеми източници, като соя, царевица, палмово масло и други.

Ние предлагаме пълната гама препарати за луксозно безводно почистване на автомобили и автомобилни детайли, мотоциклети и яхти. Функцията на нашия БЕЗводен продукт е бързо, безопасно и лесно почистване. Всички наши продукти са нетоксични, биоразградими и без фосфати. Целта ни е да запазим природните и водните ресурси. Едновременно пазим околната среда, здравето на човека и автомобила ви от опасните битови замърсявания.

Развитието и напредъка в областта на химията са дали възможност на дружествата да направят продукти, които работят също толкова ефективно, колкото и опасните токсични препарати. Новата формула на растителни и полимерна основа напълно заместват опасните и скъпи формули за почистване.

Растителни храни, смеси от кокосов орех, палмово масло, цитрусови плодове, царевица и соя са основните съставки, които действат като мощен почистващ препарат и разтворител. Тези напълно заместващи традиционната петролна формула и компоненти помага да запазим нашата планета ЗЕЛЕНА. Друга популярна форма на "Зелена" химия разчита на технологията на полимерите чиито молекули позволяват ефективно почистване и осигуряват силна защита на повърхността. И двете форми на химията осигуряват отличната работа на препарата, който прецизно почиства с екологична безопасност.

Назад