От къде идва замърсяването?

декември 6th, 2011В големите градове въздухът съдържа твърди частици и вредни газове (така нареченото урбанистично замърсяване) което полепва и ако не бъде отстранено се натрупва по купето на автомобилите. То е изключително вредно за автомобила, защото разгражда много бързо защитния лак и причинява корозия. Допълнително НЕчистите ни улици съдържат разлини химични замърсители (особено зимния период, когато има и луга) които са реактивно вредни.
Колко често да мия колата си?
Има много статии и теми в автомобилни списания, сайтове и форуми, в които пише колко вредни са автомивките (безконтактното миене, четките и др.) За да не бъдете заблудени, ще ви обясним всичко. Ако карате стар автомобил (над 5г., което за България се води почти нов) безконтактното миене на автомобила не се препоръчва защото защитната функция на авто лака е намаляла. Може да бъде вредно само ако имате напукан лак или винилни покрития (рекламни надписи, спортни щтрихи и украси от авто фолиа и др.). Повечето автомивки използват качествени препарати и за това не трябва да се притеснявате. НО ние не даваме гаранция или препоръки за тях.
За да бъдете на 100% сигурни. ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ, за запазване на авто лака и боята на вашия автомобил, за предпазване от полепване и задържане на опасни химикали, за UV защита и ослепителен блясък използвайте безвредните Еко продуктите на ECOWASH. Нашата фирма предлага специална линия „Earth-friendly” -Запазваща природата почистващи препарати. Те са разработени от мощни съставки, извлечени от био-възобновяеми източници, които са напълно безопасни за покритието на всички повърхности, и дори за вашата кожа.
Ние предлагаме пълната гама препарати за безводно почистване на автомобили и автомобилни детайли. Функцията на нашия БЕЗводен продукт е бързо, безопасно и лесно почистване. Всички наши продукти са нетоксични, биоразградими и без фосфати. Целта ни е да запазим природните и водните ресурси. Едновременно пазим околната среда, здравето на човека и автомобила ви от опасните битови замърсявания.


Facebook Коментари

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>